Fremtidens hodetelefoner er trådløse

Den trådløse utviklingen er langt fra på retur. Nå er tiden inne for at vi så smått kan vinke farvel til lydutgangen.

16. november 2016 av Anna-Dora Maron

Få et supergodt tilbud på et sett trådløse hodetelefoner som kan brukes med både mobil, nettbrett og PC. Klikk her for å lese mer.

Internett, TV og datautstyr har for lengst hoppet på den trådløse bølgen, som i takt med denne utviklingen er blitt smartere og enklere å betjene.

Nå er turen kommet til hodetelefonene, som snart må gi avkall på lydutgangen.

Teknologigigant baner vei for en trådløs fremtid

Det er spesielt teknologigiganten Apple som går i bresjen for en trådløs fremtid – og Apple har valgt å droppe lydutgangen i den nyeste iPhonen, iPhone 7.

Det betyr altså at det ikke lenger vil være noe uttak til hodetelefoner på den nye iPhonen. De blir nemlig trådløse.

Eller i alle fall nesten. Apple har nemlig lagt til en liten ekstra utgang som betyr at man fortsatt kan koble til hodetelefoner med kabel.

Sannsynligvis en god idé, ettersom beslutningen om å fjerne lydutgangen har møtt en del kritikk blant både anmeldere og forbrukere.

Se presentasjonen av den nye lydutgangløse iPhonen her:

Trådløse enheter er blitt markant bedre

Det er imidlertid ikke uten grunn at Apple har forelsket seg i en trådløs fremtid.

I takt med at Internett har nådd nye høyder i form av bedre hastigheter og flere frekvenser, er trådløse enheter blitt mer stabile og enklere å betjene enn noensinne.

Det er særlig Bluetooth, som mange forskere og utviklere mener vil forbli svaret på den trådløse fremtiden, som forener de teknologiske enhetene uten kabler og ledninger på en ytterst energibesparende måte.

Få dine egne trådløse hodetelefoner

Akkurat nå kan du være med på den trådløse bølgen sammen med National Geographic. Når du bestiller bladet, kan du nemlig få et sett med trådløse hodetelefoner som enkelt kan kobles til mobilen, nettbrettet eller PC-en.

Hodetelefonene har en rekkevidde på hele 10 meter og en innebygd mikrofon som lar deg føre telefonsamtaler eller bruke Skype uten å bli irritert av kabler.

De trådløse hodetelefonene har en verdi på kr 599, men du kan få dem sammen med 3 utg. av National Geographic for kun 99,50, inkl. 49,50 i porto og eksp. I alt kr 149. Les mer om hodetelefonene og det gode tilbudet HER.

Kanskje du er interessert i ...

Les også