Plei din indre historienerd med WYPE

Nå får du enda mer spennende historisk lesestoff med WYPE på mobilen eller nettbrettet. Vi har nemlig lagt til magasinet All verdens Historie i sortimentet.

27. september 2016

Nå er det gode nyheter for alle historienerder – og for alle dem som bare liker å lese spennende fortellinger fra både nær og fjern fortid.

WYPE har nemlig lagt til enda et historiemagasin i sortimentet. Det er magasinet All verdens Historie, som vil skjemme bort leserne med enda mer historisk innhold fra inn- og utland.

Mye mer historie for pengene

Nå som All verdens Historie blir en del av WYPE-sortimentet, betyr det at brukerne får dobbelt så mye historiestoff som før.

Magasinet Historie har nemlig vært en del av sortimentet fra begynnelsen, og med introduksjonen av det nye magasinet blir det rikelig med fascinerende fortellinger å dykke ned i.

Skulle du få behov for en pause fra historielesningen, kan du alltid slappe av med noen av de andre magasinene som f.eks. Illustrert Vitenskap, National Geographic og I FORM.

Tonnevis av innhold på mobil og nettbrett

Med WYPE-appen har du alltid tilgang til favorittmagasinene dine, uansett hvor du befinner deg, og det er lesestoff til resten av familien også, for du kan bruke WYPE på opptil 5 enheter.

Du får tilgang til hele sortimentet for bare kr 99 i måneden.

Og husk at hvis du allerede abonnerer på et av de trykte magasinene i sortimentet, koster den ubegrensede tilgangen til alle de andre magasinene via WYPE kun 29,– i måneden.

Les mer om WYPE her og få første måned gratis – uten binding.

Kanskje du er interessert i ...

Les også