Steve McCurry: Utstilling og fotoseminar

National Geographic-fotografen Steve McCurry holder tre eksklusive fotoseminarer i forbindelse med sin fotoutstilling i København i juni. Vinn VIP-billetter til åpningen av utstillingen, og meld deg eventuelt på et fotoseminar.

20. april 2012

Øksnehallen i København presenterer utstillingen "Ikoniske fotografier" fra 22. juni til 29. juli. Det er første gang disse bildene vises på dansk jord.

Som abonnent på National Geographic får du og en ledsager 50 prosent rabatt på billettprisen (inngang koster kr 75). Bare oppgi abonnementsnummeret ditt ved inngangen. Hvis du ikke er abonnent, kan du bestille et abonnement for bare kr 59 Bestill abonnement: Klikk her.

Om Steve McCurry

Steve McCurry er en av tidens største bildeskapere. Han evner på en inspirerende og unik måte å ta bilder med både kunstens estetiske uttrykk og journalistikkens dokumentariske kvaliteter. Hans mål er først og fremst å fortelle en historie om de mennesker han fotograferer, og å dokumentere levevilkårene deres.

Steve McCurry arbeider med vekt på de menneskelige tilstander og de mange kulturer rundt omkring i verden. Han er drevet av en medfødt nysgjerrighet og undring over hva verden har å tilby. Med en utrolig evne til å krysse grenser både for språk og kultur fanger han de fantastiske historiene av menneskelig erfaring.

Steve McCurry har dekket mange internasjonale konflikter i hele verden. Hans karriere startet da han i 1979 krysset den pakistanske grensen til det konfliktherjede Afghanistan. Forkledd som en lokal mann og med filmrullene sydd inn i klærne ble han den første fotografen som kunne bevitne kampene i landet. For denne reportasjen fra Afghanistan vant han sin første pris (etterfulgt av mange) i 1980, det var Robert Capa Medal-prisen for beste fotoreportasje i utlandet.

Fotoseminar med Steve McCurry

Steve McCurry holder tre fotoseminarer i København henholdsvis 22., 23. og 24. juni. Meld deg på her.

Steve McCurry

Steve McCurrys bilder stilles ut i Øksne­hallen i København 22. juni – 29. juli 2012.

Delta på Steve McCurrys fotoseminar.

Besøk Steve McCurrys nettside.

Kanskje du er interessert i ...

Les også