En helt ny fotoverden på natgeo

Delta i vår nye fotoverden med mengder av nye funksjoner, interaktivitet og statistikk.

20. august 2012

Hva er nytt? Kjernen i fotouniverset er naturligvis fotokonkurranser, men fremover vil det være flere konkurranser og større vekt på temakonkurranser.

Det nye er at du som deltar, får en egen fotoprofil med din egen "vegg", litt som på Facebook. Her får du blant annet melding om når en ny konkurranse starter, når noen har kommentert et av bildene dine, og om eventuell plassering i en konkurranse.

Er det en bestemt fotograf som du synes tar ekstra fine bilder, så kan du følge ham/henne og få melding hver gang de sender inn et nytt bilde.

Du kan også velge om du ønsker å motta fotomeldinger i e-post.

Statistikk Følg med på hvor mange som har sett på bildene dine. Det ser du på profilsiden din.

Bilder kan vurderes på en skala fra 1 til 5. Din profil viser den gjennomsnittlige vurderingen av alle bildene dine.

Vurderingssystemet kan nå også tas i bruk til å kåre et bilde til å være lesernes utvalgte (såkalt Readers’ Choice), slik at bildet med høyest gjennomsnittlig vurdering vinner.

Ditt eget fotoarkiv Når du sender inn bilder, behøver det ikke å være fordi du vil være med i en konkurranse. Du kan velge å sende det inn bare for å vise det til andre fotointeresserte. Du får nemlig en oversiktsside, der alle bildene dine ligger samlet.

Delta Vi lanserer det nye fotouniverset med et brak av en konkurranse – vår årlige, nordiske fotodyst. Temaet i år er naturfotografier. Dette er din sjanse til å bli kåret til årets naturfotograf.

Delta i konkurransen: Klikk her.

Kanskje du er interessert i ...

Les også