Når voksne går i barndommen

VIDEO: I National Geographics Tabu-serie ser vi nærmere på fenomenet voksen baby og følger amerikaneren Stanley, som sover i en stor sprinkelseng, leker med Lego og mates i en spesialbygd barnestol.

5. februar 2016 av Andreas Ebbesen Jensen

Vi kan alle drømme oss tilbake til barndommen når voksenlivets kjedelige gjøremål tar overhånd.

For noen få mennesker er det imidlertid ikke nok å drømme. De har behov for å føre fantasien om å være spedbarn ut i livet.

Voksen baby liker å få smekk på lanken

Infantilisme, eller voksen-baby-syndrom, er en fetisj der voksne personer, primært menn, finner en (ofte seksuell) tilfredsstillelse i å gå med bleie og tåtesmokk og bli stelt og passet av en såkalt "care taker".

Fetisjen med å iføre seg bleie og tåtesmokk er en underart av BDSM (bondage-sadomasochisme). Irettesettelse, ris og tvangsmating er derfor ofte faste ritualer for voksenbabyen, som tenner på "lekekameratens" kontroll og luner.

Ifølge en undersøkelse foretatt av vel 2000 voksenbabyer i 2015, oppstår den seksuelle fetsjen rundt 11-årsalderen for menn og 12-årsalderen for kvinner.

Det er uvisst hvor mange voksenbabyer det finnes på verdensplan, men tallet er høyt. I USA alene har organisasjonen Diaper Pail Friends rundt 15 000 medlemmer.

I National Geographics Tabu-serie ser vi nærmere på fenomenet og følger voksenbabyen Stanley, som sover i en stor sprinkelseng, leker med Lego og mates i en spesialbygd barnestol. Se mer her:

Kanskje du er interessert i ...

Les også