Felle med vått underlag

En av de første tingene som undret teamet til Ingi Agnarsson etter at de hadde oppdaget Caerostris darwini, var hva den nøyaktig foretar seg for å lage nett som er store nok til å spenne over vannløp som denne elven i Andasibe nasjonalpark på Madagaskar, som er fotografert i 2010.En av oppsynsmennene sa ”at edderkoppene tar en Tarzan-sving, der de henger ned fra silken og svinger seg over”, forteller Ingi Agnarsson. ”Vi satte alt inn på å teste det, men det viste seg å være feil.”

22. september 2010

En av de første tingene som undret teamet til Ingi Agnarsson etter at de hadde oppdaget Caerostris darwini, var hva den nøyaktig foretar seg for å lage nett som er store nok til å spenne over vannløp som denne elven i Andasibe nasjonalpark på Madagaskar, som er fotografert i 2010.

En av oppsynsmennene sa ”at edderkoppene tar en Tarzan-sving, der de henger ned fra silken og svinger seg over”, forteller Ingi Agnarsson. ”Vi satte alt inn på å teste det, men det viste seg å være feil.”

Siden har Matjaz Gregori? fra teamet funnet frem til edderkoppens fremgangsmåte, som han vil beskrive i en kommende vitenskapelig artikkel.

Kanskje du er interessert i ...

Les også