NYTT BLAD: Hvem blir genier?

Hvorfor blir noen mennesker så mye klokere enn alle oss andre?

6. juni 2017

Det kan du lese om i blad nr. 5/2017:

Verdens store genier

Opp gjennom historien har enkelte individer raget opp over alle oss andre med blendende bidrag på forskjellige felt, som har forandret verden. Hva er det som gjør disse menneskene så enestående at de hever seg over alle oss andre?

Reportasje fra et land i knipe


Den sentralafrikanske republikk er rik på ressurser og kunne vært en blomstrende nasjon, men i stedet hersker det kaos og lovløshet. Hvorfor har det gått så galt?


Etiopias aper

Hvis man vil redde verdens siste gressetende aper – geladaene – gir det mening å begynne med å redde gresset på de etiopiske høyslettene, der de bor.

Reisebrev: Indianere står sammen i protest

Kampen mot en oljerørledning i North Dakota har samlet tusenvis av folk fra urbefolkningsgrupper i USA til ny aktivitet.

Fotoreportasje: Spor av framtiden

En vakker fortelling fra en nedlagt forskningsstasjon i Tanzania – som fremdeles venter på framtiden og en drøm som aldri helt gikk i oppfyllelse.


Slik får du tak i bladet
Hver måned får du dyptgående reportasjer fra hele verden om spennende ekspedisjoner, naturens underverk, historiens store begivenheter, forskningens nyeste oppdagelser og massevis av bakgrunnskunnskap fra verdens brennpunkter.
Kan kjøpes i kiosker over hele landet for kr 73,95.

Vi har også alltid gode tilbud på kortere eller lengere abonnement, slik at du i ro og mak kan teste ut om magasinet er noe for deg.

F.eks. får du nå seks nummer av magasinet og en kraftig, solcelleoppladet RocketPal Powerbank – slik at du kan lade opp telefonen, tabletten eller kameraet på farten – for bare kr 149,50 (+ porto på 39,50). Du sparer kr 829,20.

Bestill her

Kanskje du er interessert i ...

Les også