Reis ut i verden med en lettvektsryggsekk

Akkurat nå får du en Nordic Explorer Daypack når du bestiller abonnement på National Geographic. Lettvektsryggsekken kan brettes sammen og veier bare 145 g, så den får fint plass i kofferten.

30. juni 2014

Spesialdesignet for deg

Nordic Explorer Daypack er spesialdesignet for National Geographics lesere. Ryggsekken er produsert i slitesterkt, vannavstøtende "ripstop"-materiale. I tillegg til et stort hovedrom er det en romslig glidelåslomme foran, en nettinglomme med glidelås øverst på sekken og åpne sidelommer.

Perfekt på tur

Nordic Explorer Daypack er en perfekt ryggsekk i hverdagen og på tur. Ryggsekken veier bare 145 gram og tar nesten ingen plass i kofferten når du bretter den sammen.

Ryggsekken er romslig og får plass til det viktigste til dagsturen. Når du er ferdig med å bruke den, bretter du den bare inn i ryggsekkens egen lomme foran og lukker glidelåsen, så tar den nesten ingen plass! Den har en liten karabinkrok, slik at den er lett å ta med seg når den ikke er i bruk.

Om Nordic Explorer Daypack – UltraLite

  • Materiale: Ripstop-nylon

  • Størrelse i bruk: 30x40x18 cm

  • Størrelse sammenbrettet: 17x22 cm

  • Vekt: 145 gram

  • Verdi: Sekken har en verdi på kr 319,00

Bestill abonnement nå!

Bestill et abonnement – akkurat nå får du 2 nummer av bladet + en Nordic Explorer Daypack for bare kr 29,50 (+ 29,50 i porto og eksp.)

Kanskje du er interessert i ...

Les også