Nytt blad i salg: Hvorfor sier vi ikke nei til sukker?

I denne utgaven av National Geographic forteller vi blant annet hvorfor det er så vanskelig å si nei til sukker og tar deg med på menneskets første reise.

12. desember 2013

I denne månedens utgave av National Geographic kan du lese om:

  • Sukkersjokk For mye sukker er mer skadelig enn vi kanskje liker å tro. Men hvorfor higer vi slik etter noe som er så usunt for oss?

  • De tidligste skiløperne Verdens første skiløpere var steinalderjegere – og i Vest-Kina lever den eldgamle jegerkulturen fremdeles.

  • Vandringen ut av Afrika Paul Salopek drar ut på en episk vandring i våre tidligste forfedres fotspor. Underveis portretterer han menneskeheten på begynnelsen av det 3. årtusenet.

  • Våghalser: Jane Goodall Hennes banebrytende studier har lært oss mer om sjimpanser – og oss selv.

  • Markløperne som erobret Vesten Hvordan ble en uvanlig planteart fra de russiske steppene symbol på den amerikanske prærien?

Magasinet National Geographic – et vindu mot verden.

National Geographics gule ramme er et vindu mot verden i går, i dag og i morgen.

Bladet tar deg med på reise over hele vår enestående planet gjennom dyptpløyende reportasjer og fantastiske fotografier.

Dra på eventyr med National Geographics skribenter og fotografer, som er kjent som de dyktigste i verden, og bli kjent med naturen, arkeologiens gåter, fjerne folkeslag, aktuelle globale utfordringer og den nyeste forskningen.

National Geographic Society

Det er det amerikanske allmennyttige selskapet National Geographic Society som står bak bladet. Selskapet ble etablert i 1888 da flere av datidens ledende vitenskapsfolk gikk sammen om å skape et tidsskrift som kunne "øke og utbre kunnskapen om geografi". I dag blir National Geographic utgitt på 31 forskjellige språk, og bladet har 50 millioner lesere spredd over hele verden.

I løpet av de siste 125 årene har National Geographic Society finansiert over 9000 prosjekter innen vitenskap, undervisning og vern av naturen i tillegg til utallige ekspedisjoner og oppdagelsesferder som henter spennende ny viten rett hjem fra felten. Abonnerer du på bladet, bidrar du også med din støtte til disse allmennyttige prosjektene.

Les mer om National Geographic Society her

Kanskje du er interessert i ...

Les også