Kontakt til kundeservice

Bonniers Kundeservice
Postboks 1188 Sentrum, 0107 Oslo
Telefon: 23 06 87 00

Annonsering

Hvis du ønsker å annonsere i magasinet National Geographic Norge: Audun Asbjørnsen, audun.asbjornsen@bonnier.no.
Annonsering på nettstedet eller i nyhetsbrev: Salgsjef Digital Tor Helge Mattland, 934 89 693 / 220 47 409, tor.mattland@bonnier.no.

Få hjelp til å bruke nettstedet

Her kan du bl.a. få hjelp til å logge inn, opprette en profil eller til å endre e-postadresse eller passord. Du finner også svar på hvordan du melder deg på eller av nyhetsbrevet, hva du gjør hvis du har glemt passord og lignende.

Kontakt redaksjonen

National Geographic Channel

National Geographic i levende bilder - utrolig kvalitet og prisvinnende innhold.

I 1997 kunne norske TV-seere se National Geographic Channel for første gang. I dag er TV-utgaven av National Geographic Magazine verdens raskest voksende TV-kanal. NG Channel bygger på en tradisjon som siden 1965 har levert dokumentarprogrammer som har vunnet priser over hele verden. En tradisjon som krever spektakulære bilder, gode fortellinger, kompromissløs kvalitet og et prisvinnende innhold.

Alle programmene har rot i virkelige hendelser som fanger oppmerksomheten og hjertet. Det er en 100 prosent ren dokumentarkanal, og programflaten spenner over vitenskap og teknologi, historie og kultur, natur og dyreliv samt eventyr og utforskning.

National Geographic Channel sender 24 timer i døgnet hver dag året rundt.

På NG Channels nettsider kan du finne oppdaterte programoversikter med dyptgående programinformasjon og mange interaktive muligheter for å dykke dypere ned i et emne. Det finnes også massevis av spill som gir deg morsomme muligheter til å teste deg selv i hurtighet, intelligens og kunnskap.

Alle programmene er selvfølgelig tekstet på norsk.

Påmelding nyhetsbrev

Gratis nyhetsbrev fra National Geographic.

Registrer deg, så får du hver uke:

  • Underholdende videoer
  • De nyeste artiklene
  • Ukens galleri

NYTT BLAD Uskyldig dømt?

Rettsmedisinske bevis som fingeravtrykk og hårstrå er ikke så pålitelige som vi har trodd. Hvor mange kan være dømt på feilaktige bevis?

Delta i Lesernes blinkskudd

Delta her i National Geographics månedlige fotokonkurranse. Vinneren får bildet sitt i National Geographic. Hver måned er det et nytt tema.


Copyright © 2009 Bonnier Publications