Politikk

 • En trafikkonstabel utfører pliktskyldig jobben sin i hovedstaden Pyongyang, selv om gatene er nesten tomme.

  Avsløring: Nord-Korea bak fasaden

  23.10.2013.

  I Nord-Korea avslører fotografen David Guttenfelder sannheten om det lukkede samfunnet i det strengt kontrollerte landet. Se videoen med hans bilder, som viser Nord-Korea bak fasaden.

 • Nyasha, selvstendig gullgraver, Manicaland-provinsen: "Jeg arbeidet i Harare i 2005. Jeg hadde et hjem, men det ble revet ned. Jeg var tvunget til å dra ut på landet; det var ikke annet å gjøre, så jeg gikk ut i elven og lette etter gull – det er den eneste jobben som finnes her."

  Frykt for maktskifte i Zimbabwe

  01.07.2013.

  Mange frykter maktskifte i Zimbabwe, fordi de selv har blod på hendene.

 • Armenia krever oppreisning: Det var folkedrap

  11.08.2016.

  Paul Salopek har kommet til Armenia, der han rapporterer om et åpent sår i den armenske folkesjelen: den tyrkiske massakren på rundt 1 million armenere under første verdenskrig.

 • Få tøft actionkamera!

  04.02.2016.

  Mulighetene er endeløse med bl.a. hjelmfeste og vanntett beskyttelsesboks til kameraet. Få 3 utg. av National Geographic og actionkameraet for KUN kr 99,50.

 • Fotballmekka: Johannesburgs nye stadion med 94 000 sitteplasser og form som en tradisjonell afrikansk skål glitrer foran den opplyste byen.

  Etter apartheid – Mandelas barn

  01.04.2015.

  Rasisten, som må lære å bli kvitt hatet. Offeret, som må lære å tilgi. Presten, som må lære å forstå sitt nye land. Møt noen skjebner som tegner et aktuelt bilde av Sør-Afrika etter apartheid.

 • Flott nanoskalljakke!

  03.02.2015.

  Nanoskalljakken kan du få sammen med 3 nummer av National Geographic og en jubileumsbok for bare kr 99,50. Jakken puster og er vann- og smussavstøtende.

 • Hardhendt justis: En politibetjent fra Cape Town har overmannet en mistenkt under en ransaking i den voldsherjede bydelen Cape Flats. Mannen ble fratatt klærne sine, men ikke arrestert. Cape Flats er et eksempel på det akutte behovet for å begrense kriminaliteten i Sør-Afrika.

  Galleri: Sør-Afrika

  07.06.2010.

  Et land i forvandling: En spennende bildeserie som poengterer kontrastene i VM-vertsnasjonen Sør-Afrika

Påmelding nyhetsbrev

Gratis nyhetsbrev fra National Geographic.

Registrer deg, så får du hver uke:

 • Underholdende videoer
 • De nyeste artiklene
 • Ukens galleri

NYTT BLAD: Nå strømmer turister fra USA til Cuba

Turer fra USA til Cuba har i flere tiår vært underlagt den amerikanske embargoen. Nå letter USA på reiseforbudet.

Delta i Lesernes blinkskudd

Delta her i National Geographics månedlige fotokonkurranse. Vinneren får bildet sitt i National Geographic. Hver måned er det et nytt tema.

Illustrert Vitenskap
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications