Biofleece-jakke i bærekraftig design

Biofleece-jakke i bærekraftig design

Få en Biofleece-jakke med på kjøpet når du bestiller abonnement på National Geographic. Jakken er fremstilt av naturlig bambusfiber og økologisk bomull.

Hva koster det å sikre Miami-kysten?

Hva koster det å sikre Miami-kysten?

Folk og kultur: Ifølge en amerikansk klimarapport kan havene stige med opptil 2 meter fram til år 2100. Det vil sette mange kystbyer i fare for oversvømmelse og krever klimatilpasning for blant annet Miami.

Tema om den muslimske religionen

Tema om den muslimske religionen
Folk og kultur: I vårt store tema om islam kan du lese om den islamske fastemåneden ramadan, den muslimske pilegrimsreisen og kabaen i Mekka.

Historie
Briter døde for Mount Everest

Briter døde for Mount Everest

Offisielt ble Mount Everest besteget i 1953. To briter kan imidlertid ha erobret fjellet i 1924, men fikk ikke leve lenge nok til å fortelle om bragden.

Skrivebordsbakgrunn:

Skjermbilder: Folk og Kultur

Skjermbilder: Folk og Kultur
Foto: Her finner du bilder fra artikler i National Geographic, som handler om folk og kultur, verdens byer og brennpunkter, som du kan bruke som skrivebordsbakgrunn på laptopen.

Påmelding nyhetsbrev

Gratis nyhetsbrev fra National Geographic.

Registrer deg, så får du hver uke:

  • De fineste bildene
  • De beste artiklene
  • Ukens quiz

Delta i Lesernes blinkskudd

Delta her i National Geographics månedlige fotokonkurranse. Vinneren får bildet sitt i National Geographic. Hver måned er det et nytt tema.

Nyeste nummer: Hvem var den første amerikaner?

Dykkere fant i 2007 noen ca. 12 000 år gamle knokler fra en ung kvinne. Hennes dødsulykke skulle vise seg å være vitenskapens hell.

Illustrert Vitenskap
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications